čtvrtek 9. března 2017

Knižní přehled #02 2017

Druhý měsíc roku 2017 uběhl jako voda a s ním Vám přinášíme další přehled vydaných knih z našich spřátelených vydavatelství. 

Zaklínač I. Poslední přání
Kdo z fantasy knižního světa neslyšel o Sapkowského Zaklínači? Vydaní šesti povídek oblíbeného fantasy autora z Polska potěší všechny skalní fanoušky. Zaklínač Gerald, zabiják příšer a prvotřídní bojovník, se objeví jako ústřední postava všech povídek z neobyčejného světa. 

Autor: Andrzej Sapkowski
Typ: audiokniha
Vydavatel: Audiotéka


Čaroděj a sklo
Kniha je už 4. díl fantasy ságy Stephana Kinga. Stejně jako v předchozích dílech narazíme na Rolanda a jeho skupinu. Mimo neobvyklé dobrudružné cesty, kterou přátelé podnikají, se v knize objevuje milostná zápletka okořeněná dobrodružstvím jaké zažije málokdo.

Autor: Stephen King
Typ: audiokniha
Vydavatel: Audiotéka



Štvanice
(Víceméně) Napravený zločinec Nick Fox a agentka FBI Kate O´Hareová se nám představí v thrilleru Štvanice. Nesourodá dvojice se tentokrát snaží dostat za mříže Cartera Grova, majitele kradené sbírky umění. Akční cesta za jeho zatčením vede přes půlku světa a rafinovaný zločinec má přichystáno nejedno nemilé překvapení. Podaří se jim uspět?

Autor: Janet Evanovich a Lee Goldberg
Typ: vázaná kniha s přebalem
Vydavatel: Mystery Press


Playground
Hrdinkou mrazivého thrilleru je poručík švédské armády Jasmin Pascalová-Andersonová, které se během bojové mise v Kosovu na minutu a čtyřicet vteřin zastaví srdce. Přivedena zpět mluví o přístavním městě, přechodném místě mezi životem a smrtí. Co se s Jasmin stalo onu minutu a čtyřicet vteřin?

Autor: Lars Kepler
Typ: audiokniha
Vydavatel: OneHotBook



Žádné komentáře:

Okomentovat